Fremkaldt

Susse Wold

Susse Wold taler om sin succesfulde erindringsbog af samme navn.
Det er et yderst personligt, humoristisk og udfordrende foredrag, Susse Wold i de sidste par år har rejst rundt i Danmark med.

Susse Wold fortæller om sin barndom med en berømt mor – om sine 10 år på en kostskole, som hun hadede – om sin tid i England som au pair pige hos en kagefabrikant – og om sin start som skuespiller.

Hun fortæller om sine angstanfald og om sin brystkræft, som hun blev helbredt for. Hun fortæller også om skilsmissen fra Erik Mørk – og om de vanskeligheder, forelskelsen i Bent Mejding medførte, fordi de begge to var gift og havde små børn.

Hun fortæller om sit engagement i AIDS Fondet, som hun har været præsident for i mere end 25 år. Og så fortæller hun om sine mange roller på teater og TV, bl.a. Gitte Graa i Matador.

Og endelig fortæller hun om Hawaii, hvor hun i 1983 blev gift, og som i årene derefter blev hendes andet hjem.

Om erindringsbogen Fremkaldt, som udkom på Politikens Forlag i 2010, skrev pressen blandt andet:

 Susse Wold kan også skrive. Fremkaldt er en overleverbog fyldt med glæde. Men den er også en klog bog – med store tidevandsbølger af smerte. Susse Wold viser sig at være en medrivende forfatter. Bogen er et meget moderne kvindeportræt, med en psykologisk selvanalyse, der hele tiden søger fremad mod nuets kraft og nuets velsignelse. Susse Wolds begavede bog bliver også et eksistentielt tidsbillede af en kvinde, som vokser som menneske ved hver besværlig trædesten langs strandkanten. 
- Information.

 Vi føler os klogere på mennesket Susse Wold, ligesom beundringen for hende som menneske vokser. Fem stjerner. 
- Jyllands Posten.

 Om denne bog er der bare to ting at sige: Køb den til dig selv og køb den til en god ven. Bogen er den bedste, jeg har læst i kvindes minde. Den rummer så megen visdom, at man kan blive klogere på sig selv. Fremragende selvbiografi. 
- Jydske Vestkysten. 

Kontakt information.